Tragedie în Vaslui. Un tânăr de 25 de ani a murit strivit de un mal de pământ. Tatăl său a privit neputincios ultimele clipe de viață ale băiatului

Tragediile se țin lanț, iar oameni nevinovați mor în fiecare zi. Un tânăr de 25 de ani și-a pierdut viața în cursul zilei de ieri, în timp ce se afla la muncă. Unul dintre martorii decesului băiatului a fost chiar tatăl său.

Cum a survenit moartea tânărului

În timp ce săpa un șanț adânc de patru metri, un tânăr a avut ghinionul de a fi victima unui accident de muncă. Acesta lucra cu tatăl său la o lucrare care se desfășura lângă pentenciarul din Vaslui, când dintr-o dată a fost nevoit să coboare în șanț pentru a recupera o scară.

Nu a durat mult până când tânărul a fost îngropat de un mal de pământ, iar în ajutorul lui s-au așteptat mai multe echipaje medicale. În timp ce băiatului îi erau numărate clipele, tatăl său, martor al tragediei, a suferit un atac de panică.

“Detașamentul de pompieri Vaslui intervine cu patru autospeciale și echipaje specializate pentru salvarea / degajarea unui bărbat peste care s-a prăbușit un mal de pământ. Intervenția are loc în municipiul Vaslui, în zona Penitenciar, bărbatul fiind surprins la o adâncime de aproximativ patru metri. Acțiunea este în dinamică”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui.

În ciuda tuturor manevrelor de resuscitare, băiatul a fost declarat mort. Cei doi bărbați erau angjați ai unei firme din Târgu Mureș, potrivit vremeanoua.ro.

În urma accidentului înfiorător, Poliția a deschis dosar de cercetare penală pentru omor din culpă, iar inspectorii ITM din Vaslui verifică dacă normele au fost respectate.

Vezi imagini video din momentul intervenției:

[embedded content]

Accident grav în Vaslui. A fost activat Panul Roșu de Intervenție

În urmă cu câteva zile, un accident grav a avut loc pe DE581, acolo unde cinci persoane au fost rănite. Pentru a eficientiza salvarea victimelor, autoritățile din Bârlad au activat Planul Roșu de Intervenție. În urma impactului dintre două autoturisme, au rezultat două femei și trei bărbați răniți grav.

“La faţa locului au fost trimise două autospeciale din cadrul Serviciului de Ambulanţă, un echipaj de prim-ajutor din cadrul SMURD şi un echipaj de descarcerare. În urma accidentului, au rezultat cinci victime, dintre care două sunt inconştiente, în stare critică. S-a trimis şi un echipaj de Terapie Intensivă de la Vaslui”, a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ Vaslui, dr. Daniel Ungureanu.

Polițiștii prezența la fața locului au efectuat cercetări pentru a descoperi cauzele exacte ale accidentului.


Tragedie în Vaslui. Un tânăr de 25 de ani a murit strivit de un mal de pământ. Tatăl său a privit neputincios ultimele clipe de viață ale băiatului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*