Ce gafă a făcut Andreea Tonciu în fața tuturor. S-a dat singură de gol

Andreea Tonciu și-a surprins fanii cu o gafă de data aceasta. După ce s-a jurat că nu face un lucru, acum a venit să dea cărțile pe față. Cum s-a dat singură de gol fosta concurentă de la „Bravo ai stil”?

Andreea Tonciu s-a dat singură de gol. Ce gafă a făcut vedeta recent?

Celebra fostă concurentă de la „Bravo ai stil” i-a cam supărat pe unii din urmăritori cu câteva din afirmațiile recente făcute. După ce a declarat că nu folosește filtre pentru înfrumusețare, pe instagramul său se putea vedea clar cum aceasta își îmbogățea chipul cu câteva din artificiile de pe rețelele de socializare.

Din păcate, criticile cu privire la acest detaliu au început lin să curgă, după ce filmare a devenit virală. De asemenea, bruneta a mai ieșit în evidență tot pe acest subiect după ce în mediul online au apărut câteva poze de la show-ul dirijat de Ilinca Vandici care erau foarte editate.

Stați în banca voastră că fac ce vreau cu faa mea, cu corpul meu, ati înțeles? Mă editez cum vreau și fac exact ce vreau eu. Vă fac și fără filtru să vedeți, că m-ați enervat. Da, dragilor. Și aici sunt fără filtru. Care este schimbarea atât de mare? Schimbarea majoră pe care o fac eu pe Instagram?”, a spus Andreea Tonciul în filmarea postată.

„Transparență în mediul online. Ești frumoasă, dar prea mult Photoshop. Dar de ce îți editezi în halul ăsta pozele? Doar pentru niște like-uri? O femeie este frumoasă așa cum este ea. Și dacă ai avea 150 kg, asta e, aia ești tu”, sunt doar câteva din comentariile critice ale admiratorilor Andreei Tonciu. Din păcate, în aceeași situație s-a aflat și Roxana Nemeș, care a apelat la asemenea aplicații pentru a-și contura prea mult chipul și corpul, au spus atunci fanii cântăreței.

Andreea Tonciu, eveniment nefericit în trafic

„Astăzi, în jurul orei 13:30 a fost sesizat prin apel 112 de către o femeie, faptul că soțul său a fost lovit în zona feței de către șoferul unui autoturism, ca urmare a unui incident în trafic.

La fața locului au sosit polițiștii Secției 11, care la acest moment fac cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor care au condus la producerea evenimentului. Bărbatul, care este presupus că ar fi agresat pe celălalt participat în trafic a fost depistat, identificat, iar acum se află în custodia polițiștilor’, a declarat Ciprian Romanov, purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei.


Ce gafă a făcut Andreea Tonciu în fața tuturor. S-a dat singură de gol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*