Toate cele cinci sezoane ale The Muppet Show se îndreaptă spre Disney Plus

Toate cele cinci sezoane ale Spectacolul Muppet va fi transmis pe Disney Plus începând cu 19 februarie, a anunțat astăzi Disney. Odată cu adăugarea, Disney Plus găzduiește acum aproape toate titlurile Muppets – cu excepția a două.

În timp ce Disney deține drepturile la Spectacolul Muppet, Cel mai dorit Muppets, Filmul Muppet, Insula Comoara Muppet, Colindul de Crăciun Muppet, Muppets, și Marele căprioar Muppet, toate acestea sunt transmise în flux pe Disney Plus, Muppets iau Manhattan și Muppets din spațiu sunt deținute de Sony. Ca atare, Disney nu poate găzdui întreaga colecție de filme Muppet. Disney va face, de asemenea, al patrulea și al cincilea sezon al seriei, care până acum nu erau disponibile pentru achiziționare prin intermediul ofertelor video de acasă, disponibile pe Disney Plus.

Este o situație similară cu Spider-Man: Homecoming și Spider-Man: Far From Home. În ciuda faptului că Marvel Studios (și, prin urmare, Disney) a coprodus filmul cu Sony, Sony deține drepturile asupra serialului. De aceea, întreaga colecție Marvel Cinematic Universe nu este disponibilă pe Disney Plus. Drepturi de licențiere! Pustiul existenței fiecărui abonat.

Fanii întregii corpuri de lucrări ale companiei Jim Henson sunt chiar mai mult decât un murat. În timp ce majoritatea lucrărilor Muppets sunt pe Disney Plus, în întregime Fraggle Rock aparține Apple. Când gigantul tehnologic a decis să repornească Fraggle Rock, compania a achiziționat drepturile de streaming pentru întreaga serie pentru a avea colecția completă. Asta înseamnă că oricine dorește să transmită în flux toate Fraggle Rock sau fiecare titlu Muppets trebuie să o facă în trei moduri:

  • Înscrieți-vă la Disney Plus
  • Înscrieți-vă la Apple TV Plus
  • Cumpărare Muppets din spațiu și Muppets iau Manhattan prin iTunes, Vudu, Amazon sau alt distribuitor digital. În prezent, acestea costă câte 3 USD pe Amazon Prime.

Acest tip de fracturare a fost întotdeauna către abonați, cu sediul în special în Statele Unite. Pe măsură ce mai multe conglomerate lansează servicii de streaming pentru a încerca să obțină venituri recurente, există mai multe piese de exclusivitate. Mai multe redări de exclusivitate înseamnă că sunt probabil mai multe streamere la care să se înscrie pentru a viziona fiecare film sau emisiune TV dintr-o franciză până când toate drepturile de licențiere sunt rambursate. Sperăm că, în cele din urmă, Disney Plus va găzdui fiecare titlu Muppets – întrebarea este dacă Disney dorește să inițieze acea negociere de licențiere cu Sony și când.

Dacă puteți viziona orice film sau emisiune TV Muppets ori de câte ori este posibil, înseamnă mai mult pentru dvs. decât să deschideți un site precum JustWatch pentru a vedea unde se difuzează ceva, achiziționați-le pe toate. Este o primă lume în streaming, dar nimic nu depășește calitatea de proprietar.Toate cele cinci sezoane ale The Muppet Show se îndreaptă spre Disney Plus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*