Samsung Galaxy Buds Pro primesc update pentru cei cu probleme auditive

Alături de flagship-ul S21, Samsung Galaxy Buds Pro se află printre cei mai noi membri ai familiei producătorului sud-coreean. Pentru că, vorba aia, sunt flagship, căștile astea wireless vin cu funcții performante și cu tot soiul de upgrade-uri importante.

Samsung Galaxy Buds Pro au beneficiat astfel de primul lor update, care vine în ajutorul persoanelor cu probleme auditive. Este vorba de îmbunătățirea și stabilizarea sunetelor, așadadar se va putea seta redarea acestora în casca stângă sau dreaptă.

De exemplu, dacă urechea stângă îți este afectată, poți calibra sunetul astfel încât să-l poți percepe cu acuratețe mai mare cu urechea dreaptă, chiar dacă există cazuri când sunetele sunt redate surround, cum ar fi o melodie.

Update-ul în cauză îmbunătățește și interacțiunea lui Bixby cu Galaxy Buds Pro. Voice assistant-ul va răspunde mai rapid în momentul activării prin căști, iar Galaxy Wearables va emite o notificare pop-up prin care poți activa instalarea oricărui update detectat.

Galaxy Buds Pro se anunță a fi niște căști wireless excepționale. Hands on-urile le laudă pentru calitatea sunetului și pentru ANC-ul care a devenit un standard în industria audio. Pe lângă asta, „doapili” de urechi produse de Samsung se bucură (cică) și de o serie de opțiuni care permit personalizarea mult mai extinsă, iar exemplul care sare cel mai bine în ochi este fix update-ul acesta care ajută persoanele cu probleme de auz.


Samsung Galaxy Buds Pro primesc update pentru cei cu probleme auditive

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*