Ștefania nu mai poartă inelul de logodnă de la Speak. Artistul a mărturisit tot ce s-a întâmplat

Speak a izbucnit, adresând un mesaj dur cârcotașilor, după ce presa a scris că el și Ștefania s-ar fi despărțit. „V-ați tripat pe inelul ăla…”

Speak, despre absența inelului de logodnă de pe mâna Ștefaniei. Remarca publicului nu are legătură cu despărțirea

Speak și Ștefania formează un cuplu de mai bine de trei ani. Artistul a cerut-o de soție pe dansatoare în cadrul show-ului ”Asia Express”, de la Antena 1, unde au format o echipă îndrăgită de public. Recent s-a remarcat absența inelului de logodnă de pe mâna sa, ceea ce a făcut audiența să se gândească la despărțire. Cei doi dezmint zvonurile.

„Am citit și noi acele titluri (…). Nu port inelul pentru că nu vreau să păţească nimic. S-a întâmplat să-mi cadă o piatră, am pus-o şi a căzut alta şi nu era ok. Prefer să îl port doar la ocazii speciale, în rest, e acolo. Deci nu, nu ne-am despărţit”, spunea Ștefania într-un interviu pentru Antena Stars.

De asemenea, întrebat în cadrul unei emisiuni care este adevărul despre acest fapt, Speak a explicat: „V-ați tripat pe inelul ăla… Nu-l mai poartă pentru că acel inel are multe pietre, care, dacă nu ești atent le poți pierde. Sunt undeva la 72 de pietre! A pierdut vreo 3, le-a schimbat și a decis să-l poarte doar la evenimente importante ca să se păstreze cât mai mult timp, intact, cu toate pietrele. Nu vă mai luați luați după tot ce se scrie, înainte să cercetați. Dacă vreodată avem ceva de zis, o vom face noi, personal”

„De la un deget, mi-a luat toată mâna”

„Da, așa e, de la un deget mi-a luat toată mâna. Ne-a schimbat în bine în ceea ce priveşte raportarea la celălalt. Nu e o schimbare foarte mare, pentru că noi oricum ne înţelegeam bine acasă, aveam grijă unul de altul. Eu am început să preţuiesc mult mai mult lucrurile alea mai importante”, povestea artistul la începutul relației cu Ștefania, într-un interviu pentru ”Neatza cu Răzvan și Dani”, de la Antena 1.

Cine este Ștefania?

Cristina Ștefania s-a mutat la București în anul 2015, pe vremea când dansul era marea ei pasiune. În scurt timp a ajuns să lucreze cu cei mai cunoscuți coregrafi din România și a început să colaboreze cu artiști consacrați precum Inna, în videoclipul piesei ”Ruleta”. Tânăra a mai colaborat și cu alți cântăreți precum Smiley, Randi și Elena Gheorghe.


Ștefania nu mai poartă inelul de logodnă de la Speak. Artistul a mărturisit tot ce s-a întâmplat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*