Chuck Norris, în asediul de la Capitoliu? Imaginile care au devenit virale. Reacția actorului

Cui nu i-ar place să fie vedetă, ar avea clar anumite avantaje. Dar, cum ar fi să fi Chuck Norris și să te trezești acuzat că ai participat la revoltele din 6 ianuarie? În spațiul public au circulat, imediat după tragicele evenimente de la Capitoliu, poze cu un personaj. Unii internauți imediat l-ar fi recunoscut pe celebrul actor de la Hollywood ca fiind părtaș la protestele violente americane. Oare a fost chiar Chuck Norris? Rămâne să citiți în rândurile care urmează.

Chuck Norris este nevoit să nege că ar fi participat la revolta din 6 ianuarie

Chuck Norris a fost nevoit să nege că a participat săptămâna trecută la revolta din Capitol Hill. Totul a pornit după ce pe rețelele de socializare a apărut o fotografie cu un bărbat cu o asemănare izbitoare. În urma revoltei, o imagine a fost încărcată pe rețelele de socializare a unui susținător al lui Donald Trump care împărtășea caracteristici similare vedetei de 80 de ani.

Imaginea bărbatului care arăta cu Chuck Norris a provocat o oarecare confuzie, mulți crezând că actorul a participat efectiv la revoltă. Agentul actorului a fost nevoit să nege că vedeta a participat săptămâna trecută la revolta din Capitol Hill.

Actorul este cunoscut ca fiind un susținător ferm al partidului republican, creștin și care susține drepturile asupra armelor. Într-o declarație de presă dată ieri, managerul lui Norris, Erik Kritzer, a confirmat că omul din imagine nu era Chuck Norris. (vezi galeria)

”Chuck a fost în Texas, unde a fost alături de familia sa. Chuck este mult mai frumos decât bărbatul din fotografie.”, a declarat managerul lui Norris, Erik Kritzer.

Rețelele de socializare au fost luate cu asalt

Reacțiile internauților, pe toate rețelele de socializare unde a ajuns respectiva poză au fost, care mai de care, mai contrariate. Unii afirmau că el ar fi, alții nefiind de acord cu asta, spunând că este doar nefericită asemnănare. Actorul a scris și pe propria sa pagină de Facebook că omul din imagine nu el.

”Mi s-a adus la cunoștință că, din păcate, a existat un personaj asemănător cu mine la revoltele din DC pe 6 ianuarie. Nu eram eu și nu eram acolo. Permiteți-mi să fiu clar și să vă spun că nu există loc pentru violențe de niciun fel în societatea noastră.

Înclusiv în contextul protestelor politice și că o tranziție pașnică a puterii este fundamentală pentru sistemul nostru democratic de guvernare. Sunt și voi fi întotdeauna pentru lege și ordine. Prietenul vostru, Chuck Norris.”, a scris celebrul actor.

Atacul asupra Capitoliei SUA s-a produs miercuri în timp ce membrii Congresului s-au întâlnit pentru a certifica victoria Colegiului Electoral al lui Joe Biden. Până în prezent, cel puțin 82 de persoane au fost arestate și peste 55 de persoane au fost acuzate de insurecție.

Alte sute sunt vânate de autorități, dar încă nu au fost găsite, inclusiv 25 de persoane care sunt cercetate sub acuzații de terorism.


Chuck Norris, în asediul de la Capitoliu? Imaginile care au devenit virale. Reacția actorului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*