Targul de carte SF & Fantasy Final Frontier vine pe 2-3 aprilie

Weekend-ul ce urmeaza, respectiv 2 si 3 aprilie, se va organiza, pentru a 5-a oara targul de carte SF & Fantasy Final Frontier, singurul astfel de eveniment din tara.

Anul acesta, Frontiera Finala se va gasi in cadrul Connect HubB-dul Dacia nr.99, la Piata Spaniei.

V-am povestit in general ce va pregateste targul saptamana trecuta dar astazi suntem in masura sa va dam mai multe detalii.

Participantii vor putea achizitiona volume SF & Fantasy cu reduceri de pana la 50% de la edituri precum Nemira, Art-Paladin, Millennium Books, Crux, RAO si Hecate. Aceia dintre voi interesati in a aprofunda limba lui Shakespeare, o veti putea face prin cadrul romanelor in limba engleza de la Books Express.

Desigur vor exista si board games si benzi desenate de la Red Goblin, HAC!BD, The Walking Dead si LEX Shop. Pentru o lista completa a exponantilor vizitati sait-ul Final Frontier.

Creative Board Gaming vor pune la dispozitie un numar de board games care vor putea fi incercate de catre cei cu inclinatii inspre jocuri de societate.

Ca nota speciala, pe data de 3 aprilie, duminica, de la ora 12:00, cei de la Societatea Tolkien din Romania va vor provoca in cadrul jocurilor Middle Earth Quest sau The Lord of the Rings: The Return of the King Deck-Building Game. Societate Tolkien va organiza si un concurs de Fan Art cu premii surpriza.

final-frontier-ilustratie-octav-ungureanu

Atelierele organizate in acest an vor aduce sansa de a invata limba elfilor lui Tolkien, de a crea o banda desenata, de a scrie o povestire SF sau de a pune bazele unui personaj anime.

Clubul Star Wars Romania are dedicata ziua de 2 aprilie, sambata, cand de la ora 14:00 la Star Wars Trial se va dovedi cine poate trece de cele patru praguri pentru a castiga un Holocron Jedi – realizat cu ajutorul HProps si oferit de catre CSWR.

In cadrul editiei V a Final Frontier veti putea sa va intalniti si sa vorbiti cu scriitori precum: Marian Coman (aici interviul GeekZone cu Marian Coman) , Michael Haulica, Marian Truta, Danut Ungureanu, Ioana Visan, Oliviu Craznic si Florin Pitea.

Acest an targul va gazdui si o expozitie de ilustratii create de catre Octav Ungureanucel responsabil si pentru ilustratia de mai sus.

Cei dintre voi care vor vrea sa se intoarca acasa cu memento-uri dincolo de carti la pret redus si amintiri placute pot pleca acasa cu suveniruri handmade de catre Game Art, Nyx Art si WizzArt Room.

Aruncati un ochi pe Final Frontier.ro si vizitati Evenimentul creat pe Facebook.

Cand: 2-3 aprilie 2016
Unde: Connect Hub (B-dul Dacia nr 99, la Piata Spaniei)
Program: 11:00 – 19:00

Related Posts

Cum a fost targul de carte SF si Fantasy Final Frontier 2015
Concurs Final Frontier 2015 ( INCHEIAT )
Targul de carte SF & Fantasy Final Frontier vine pe 28 si 29 martie
Final Frontier 2015 – Singurul targ de carte SF & Fantasy din Romania

Leave a comment

Loading Disqus Comments ...