Targul de carte SF & Fantasy Final Frontier vine pe 28 si 29 martie

Weekendul urmator, bookblog.ro va pregateste ce-a de-a patra editie a singurului targ de carte SF & Fantasy din Romania: Final Frontier.

final-frontier-2015
Reduceri de pana la 80% la carti la Final Frontier

Pentru aceia dintre voi care inca nu sunteti convinsi daca merita sa va prezentati pe 28 si 29 martie la Nexus Gamers Club (B-dul. Elisabeta nr. 37), trebuie sa stiti ca edituri precum Nemira, Paladin-Art, Herg Benet, Millenium Books, Tritonic si Crux se vor prezenta cu preturi de pana la 80% mai mici.

Pe langa aceste preturi reduse, veti gasi reduceri si la figurine, iar daca cumparati trei reviste de benzi desenate, primiti una gratis – acestea fiind aprovizionate de catre The Walking Dead, Red Goblin si 101 Figurine.

Final Frontier va pregateste si o serie de evenimente, de la lansari de carte la discutii cu nume importante din domeniu, precum si ateliere si concursuri, toate acestea orbitand foarte aproape subiecte iubite SF & Fantasy.

Programul complet al evenimentelor de la Final Frontier va prezenta in detaliu orele si ordinea diferitelor evenimente, pentru a va usura planificarea timpului.

Pentru atelierul de benzi desenate va puteti inscrie la fata locului dar pentru atelierul menit introducerii in scrierea creativa in SF & Fantasy este nevoie sa trimiteti un mail pe adresa: salut@revistadepovestiri.ro

Final Frontier vine si cu doua concursuri principale care se bazeaza pe activitatea voastra: concursul de fan fiction si concursul de desen in urma caruia puteti castiga o tableta grafica Wacom.

Daca doriti sa aprofundati subiectul nu ezitati sa vizitati site-ul oficial Final Frontier.ro si nu uitati nici de pagina oficiala dedicata evinimentului pe Facebook.

Poster Final Frontier 2015

Related Posts

Targul de carte SF & Fantasy Final Frontier vine pe 2-3 aprilie
Cum a fost targul de carte SF si Fantasy Final Frontier 2015
Concurs Final Frontier 2015 ( INCHEIAT )
Final Frontier 2015 – Singurul targ de carte SF & Fantasy din Romania

Leave a comment

Loading Disqus Comments ...