Targul de carte SF & Fantasy Final Frontier 2016 pe 2-3 aprilie

Cu foarte mare placere va anuntam ca in weekend-ul urmator, 2-3 aprilie, in Bucuresti se va organiza a cincea editie a singurului targ de carte SF & Fantasy din tara, Final Frontier.

Anul acesta targul va avea loc intre orele 11:00 si 19:00 in incinta Connect Hub, pe Bulevardul Dacia nr. 99, la Piata Spaniei.

final-frontier-2016

Editia din acest an va pregateste o reintalnire organizata cu o multitudine de edituri de carti SF & Fantasy precum Nemira, Paladin, Millenium, Crux, Tritonic, RAO si nu doar atat dar si cartile in limba engleza vor fi reprezentate de catre Books Express.

Domeniul benzilor desenate va fi si el reprezentat corespunzator de catre HAC!BD, The Walking Dead si LEX Shop dar nici impatimitii de board games nu sunt uitati datorita standului Red Goblin. Vor exista si oportunitati de a va completa colectiile de figurine si alte articole de colectie.

Aceasta editie a targului Final Frontier se va bucura si de prezenta anuntata a Cavalerilor Jedi si a doi membri ai celei mai disfunctionale familii dintr-o galaxie indepartata: Darth Vader si Kylo Ren. Acestora li se vor alatura si alte personaje fantasy.

Pe langa toate acestea vor exista si ateliere de scriere creativa si de benzi desenate tot ceea ce trebuie sa faceti este sa aruncati un ochi pe Final Frontier.ro si sa vizitati Evenimentul creat pe Facebook.

Cand: 2-3 aprilie 2016
Unde: Connect Hub (B-dul Dacia nr 99, la Piata Spaniei)
Program: 11:00 – 19:00

Leave a comment

Loading Disqus Comments ...