Sebastian (Kuroshisuji) vs Walter ( Hellsing )

Sebastian vs Walter - lupta majordomilor - 51

View Results

Loading ... Loading ...

Atentie, SPOILER!

SebastianWalter
Nume completSebastian MichaelisWalter C. Dornez
RasaDemonOm, transformat la 75 de ani in vampir
AliasBlack, Mr. Michaelis, One Hell of a ButtlerAngel of Death,God of Death, The Joker
MajordomCasa Phantomhive ale carei responsabilitati au cazut pe umerii lui Ciel la 12 ani. Casa Phantomhive este gardian al reginei.Casa Hellsing ale carei responsabilitati au cazut pe umerii Integrei la 12 ani. Casa Hellsing / organizatia Hellsing este gardian al reginei si a Marii Britanii
Ocupatii secundareGatit, curatenie etc. in resedinta Phantomhive. Il ajuta pe Ciel in misiuni.Realizeaza armele pentru Alucard si Seras Victoria. O ajuta pe Integra in misiuni. El este arma secreta a organizatiei Millenium.
PersonalitateFoarte devotat lui Ciel, politicos dar uneori isi arata adevarata natura, demon nemilos si sadic. Uneori pune viata lui Ciel in usor pericol doar pentru a se amuza. Este de asemenea un mare seducator, folosind acest lucru doar pentru a afla informatii.In tinerete era temperamental, arogant si sadic. In timp devine modelul perfect de majordom englezesc, devotat Integrei. Este foarte calculat, nu are pic de mila pentru dusmani si spre deosebire de varianta lui tanara, prefera sarcasmul in locul folosirii armei sale ( manusile cu microfilamente care pot taia orice )

Leave a comment

Loading Disqus Comments ...