Retrospectiva geek a anului 2014 – Seriale

Anul 2014 a vazut si startul mai multor seriale geek, precum si anuntul catorva filme de interes major pentru 2015, iar in acest ultimo articol al retrospectivei geek pe 2014 ne vom arunca ochiul asupra catorva dintre ele, incepand cu serialele.

 

Gotham – in medie 6.591 milioane privitori americani/episod

 

Serialul acesta a fost un concept interesant dar putin mai greu de digerat cand a fost anuntat din moment ce orasul fictiv este prezentat de obicei prin ochii justitiarului pasionat de chiroptere – si aici puteti gasi top 13 animatii Batman daca aveti chef.

Ei bine serialul a avut nevoie de doua-trei episoade sa-si gaseasca tonul si sa construiasca o baza pentru dezvoltarea intrigilor si a personajelor care nu au intarziat sa apara.

Serialul promite sa ne-arate multe lucruri interesante cand continua sezonul 1 de pe data de 5 ianuarie.

 

 

Constantine – in medie 3.855 milioane privitori americani/episod

 

Probabil unul dintre cele mai riscante alegeri la capitolul protagonist si material sursa pentru un serial, Constantine pare sa isi intre pe un fagas bun din punct de vedere al povestii dar ramane de vazut daca ii vor creste numerele de audienta, altfel e posibil sa ramana la un singur sezon.

 

 

Flash – in medie 3.986 milioane privitori americani/episod

 

Prezentat mai mult ca un companion al serialului Arrow decat ca un spin-off, Flash s-a dovedit a se bucura de ceva mai multi privitori decat Constantine – dar nu cu mult mai multi – totusi datorita referintelor la seria Flash din 1994, curenta incarcatie isi face loc in inimile pasionatilor ceva mai experimentati.

 

 

Mentiuni pentru 2014:

 

The Librarians, Penny Dreadful, Scorpion, Outlander, Fargo, Forever, Resurrection, Z Nation, Helix;

 

Aveam de gand sa prezentam aici si cateva trailere pentru filmele geek asteptate in 2015, dar ne-am gandit ca ar fi mai util sa dedicam un articol separat pentru o lista a filmelor geek asteptate in 2015.

 

Related Posts

Seriale geek de urmarit in 2015 – a doua parte
5 benzi desenate actuale de urmarit. Part 2 – DC
Constantine S01E01 – Vlog
Pilotul Flash – Vlog
Justice League: War – Recenzie
Bill Finger co-creatorul necunoscut al lui Batman
Justice League: The Flashpoint Paradox recenzie

Leave a comment

Loading Disqus Comments ...