Regulament concurs “Acces 3 zile la DreamHack Bucharest 2015″

Organizarea concursului
1. Organizatorul concursului „Acces 3 zile la DreamHack Bucharest 2015” este GeekZone.ro.
2. Toate obligațiile privind desfasurarea concurului revine exclusiv organizatorului.
3. Respectarea regulilor din prezentul document este obligatorie pentru toţi participanţii. Prin înscrierea la concurs, participantul declara expres că a citit, a inteles si este de acord cu termenii si conditiile prezentului Regulament.
4. Regulamentul oficial este adus la cunostinta publicului pe site-ul http://geekzone.ro/regulament-concurs-dreamhack-bucharest-2015
5. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica si/sau schimba regulamentul, dar nu inainte de a anunta public participantii.
6. Acest concurs nu este administrat sau asociat cu PGL, brandul Computergames, organizator DreamHack Bucharest 2015.

Durata concursului
Concursul „Acces 3 zile la DreamHack Bucharest 2015” se desfasoara in perioada 20 aprilie 2015 – 23 aprilie 2015.

Modul de desfasurare a concursului
1. Pentru a participa trebuie sa intri pe pagina de concurs si sa raspunzi la intrebare folosind zona de comentarii. Daca sunt mai multe raspunsuri corecte, castigatorul va fi desemnat prin tragere la sorti, folosind aplicatia https://www.random.org/.
2. Castigatorul va fi anuntat pe website-ul organizatorului pe pagina de concurs.

Premiile și modalitatea de acordare
1. Premiile constau in 10 invitatii de acces 3 zile la DreamHack Bucharest 2015, care se desfasoara intre 24-26 aprilie, la Sala Polivalenta din Bucuresti.
2. Un participant are dreptul la o singură invitatie, chiar daca a oferit mai multe raspunsuri corecte.
3. Pentru a intra in posesia premiului , caștigatorul trebuie sa trimită datele de contact (nume complet, adresa de e-mail, număr de telefon) la adresa de e-mail contact [ at ] geekzone.ro . Dupa ce a primit invitatia pe e-mail, castigatorul trebuie sa-i confirme organizatorului la adresa contact [ at ] geekzone.ro ca a intrat in posesia ei.
4. Premiul (invitatia) va fi trimis pe e-mail-ul incris de participant. Invitatia este un document pdf ce conține un cod de bare. Invitația va fi printata de catre castigator si se va prezenta la intrarea în Sala Polivalentă, in timpul DreamHack Bucharest 2015. Invitația nu trebuie decupata, colorata sau modificata. Fiecare invitație are un cod unic de bare, iar la prima scanare a acestuia, codul este introdus in baza de date, iar detinatorul primeste o brațara de acces 3 zile la DreamHack Bucharest 2015. A doua scanare a aceluiasi cod de bare va fi respinsa de sistem, iar detinatorului nu-i va fi permis accesul la festivalul DreamHack Bucharest 2015. Prin urmare, responsabilitatea ca invitatia sa nu ajunga la alta persoana, ci doar la cea desemnata, aparține exclusiv utilizatorului adresei de e-mail furnizate de participant.
5. Premiile nu pot fi convertite în bani.

Dreptul de participare
1. Concursul „Acces 3 zile la DreamHack Bucharest 2015” este deschis tuturor participantilor rezidenti in Romania, cu exceptia angajatilor partenerului media precum si a membrilor familiilor acestora pana la gradul IV inclusiv.
2. In cazul constatarii folosirii unor conturi de social media special create pentru fraudarea acestui concurs, participantii respectivi vor fi descalificati.
3. Participantii au obligația de a citi, intelege și respecta regulamentul. In caz contrar vor fi descalificati.

Leave a comment

Loading Disqus Comments ...