Otaku 2015 Old vs New – 9-10 mai Universitatea Romano-Americana

Editia din acest an a festivalului Otaku 2015 are tematica de Old vs New si se va desfasura pe durata weekend-ului 9-10 mai, in incinta Universitatii Romano-Americane de pe Bulevardul Expozitiei nr. 1B.

otaku-festival-2015-old-vs-new

Asa cum ne-au obisnuit, organizatorii Otaku 2015 Old vs New ne-au pregatit o serie de evenimente, prezentari, concursuri, ateliere si invitati din diferite tari.

Printre invitatii de acest an se numara o serie de cosplayeri internationali: Goldy (JP), Reika (JP), Kaname (JP), Yuegene Fay (TH).

Editia de acest an vine cu cateva aparitii inedite, Toa Mata Band – prima trupa de muzica robotica facuta din LEGO si Samurai & Ninja Experience, o reprezentatie a Japan Tatedou Association care combina artele martiale cu cascadorii.

Inca o premiera a editiei din acest an consta in prezenta creatorului de manga Daichi Kawada care va vorbi despre manga in general dar si despre procesul de a desena o manga.

Atelierele de acest an promit sa fie extrem de interesante si doresc sa va pregateasca in tainele design-ului de personaje, in secretele descifrarii modelelor de cusut precum si metode de a va imbunatati construirea de cosplay-uri.

Toate secretele acestei editii inca nu au fost dezvaluite, asa ca nu evitati sa vizitati site-ul oficial Otaku 2015 pentru mai multe detalii legate de toate cele pe care le-am mentionat mai sus si desigur pe pagina oficiala de Facebook Otaku 2015 unde gasiti update-uri constante.

Mai jos gasiti reportajul pe care l-am facut la editia Otaku 2014!

Related Posts

Blast from the Cosplay Past – Cage Cosplay, Astarohime si R&R Art Group – Interviuri de la Otaku 2015
Batman v Superman – Batman si Sulita Misterioasa
East European Comic Con 2015 – Interviu Alin Ivan, Vlady
East European Comic Con 2015 – Interviu Pillowzoid
Free Comic Book Day in Romania – 2 mai 2015
Otaku 2014 Cosplay Showcase
TIE Fighter – Star Wars Anime
Dreamhack Bucharest 2015 – Intre 24 si 26 aprilie la Sala Polivalenta Bucuresti

Leave a comment

Loading Disqus Comments ...