Final Frontier 2015 – Singurul targ de carte SF & Fantasy din Romania

Final Frontier, singurul targ de carte SF & Fantasy din Romania, isi va derula ce-a de-a patra editie anul acesta, intr-un eveniment organizat de Bookblog.ro, pe 28 si 29 martie, la Nexus Gamers Club (B-dul. Elisabeta, nr. 37, vis-a-vis de Hotel Cismigiu).

Faptul ca este un targ de carte de nisa SF & Fantasy nu inseamna ca acolo veti gasi doar cele mai noi carti de la mai toate editurile principale, ci veti putea, in egala masura, gasi si benzi desenate, figurine si board games asigurate de Comics Shop, The Walking Dead, Red Goblin si 101Figurine.

Pe langa toate acestea, vor exista si sesiuni de autografe sau lansari de carte de la scriitorii vedeta ai editie – Sebastian A. Corn si Oliviu Craznic.

In schimb, pentru cei dintre voi care doresc sa le calce pe urme, exista posibilitatea de a participa la atelierele de scriere creativa organizate de Revista de Povestiri si Bookblog.ro, precum si la cateva notiuni introductive in arta benzilor desenate oferite de catre Revista Comics.

Sunt atat de multe lucruri de vazut si de facut si inca n-am mentionat faptul ca targul pregateste doua concursuri: unul are ca premiu o tableta Wacom si implica realizarea unui desen cu o tematica SF, iar celalalt este un concurs de fan fiction, premiul acestuia fiind posibilitatea de a-ti publica povestirea pe site-ul Final Frontier.

Pentru mai multe detalii nu evitati sa intrati pe pagina de Facebook creata pentru acest eveniment si, desigur, pe FinalFrontier.ro

Programul evenimentului este intre orele 10:00 – 19:00, pentru ambele zile.

Poster Final Frontier 2

Related Posts

Targul de carte SF & Fantasy Final Frontier vine pe 2-3 aprilie
Banda desenata romaneasca la Bucuresti ComicsFest 2015
Cum a fost targul de carte SF si Fantasy Final Frontier 2015
Concurs Final Frontier 2015 ( INCHEIAT )
Targul de carte SF & Fantasy Final Frontier vine pe 28 si 29 martie
Retrospectiva geek a anului 2014 – Filme
East European Comic Con 2014 intre 9-11 mai la Romexpo
East European Comic Con 2014 intre 9-11 mai

Leave a comment

Loading Disqus Comments ...