East European Comic Con 2014 intre 9-11 mai la Romexpo

A venit timpul pentru un update legat de ce se preconizeaza a fi cel mai mare eveniment din calendarul geek pe 2014: East European Comic Con 2014.


De cand am vorbit ultima oara pe aceasta tema, toti invitatii speciali au fost dezvaluiti acestia fiind: Jason Momoa, Sebastian Roche si Natalia Tena.


Jason Momoa ne este cunoscut drept Khal Drogo din seria de succes Game of Thrones dar tot el a jucat si in Conan the Barbarian din 2011 precum si Stargate: Atlantis. Numele lui a fost vehiculat ca fiind in discutii cu cei de la Warner Brothers si DC in perioada zvonurilor legate de distributiile pentru filmul Batman/Superman. Inca nu se stie cert daca el nu cumva va aparea intr-un film viitor legat de universul DC, rolul vehiculat pentru el fiind cel al lui Aquaman. 

UPDATE 09.04.2014


Sebastian Roche este cunoscut publicului autohton datorita rolului sau din sezonul 6 al serialului Supernatural, cand l-a jucat pe ingerul Balthazar. Pe el e posibil sa-l mai recunoasteti si din serialul Fringe  sau din The Vampire Diaries.

Din pacate Sebastian Roche nu mai poate veni la East European Comic Con 2014 din cauza prelungirii neasteptate a programului de filmare unui proiect in care acesta este implica.


Locul sau este luat de catre Mark Sheppard, cunoscut din rolurile sale tot din Supernatural – unde il joaca pe Crowley, dar si din Battlestar Galactica, White Collar si Leverage.

 

 


Natalia Tena este puternic inradacinata in comunitatile fanilor a doua serii majore – Game of Thrones si Harry Potter. Ea joaca in prezent rolul Oshei in Game of Thrones si a fost Nymphadora Tonks in ultimele patru filme din seria Harry Potter. Ea a format si o trupa numita Molotov Jukebox, in cadrul careia are rolul de solista care canta si la acordeon.

 


Dintre cei patru artisti, singurul anuntat pana acum este Ian Churchill, cunoscut pentru ilustrarea multor titluri de benzi desenate printre care X-Men, Cable, Deadpool, The Avengers, Superman, Supergirl, Teen Titans, iar in 2010 titlul sau Marineman a casticat Premiul Eisner pentru Cea Mai Buna Serie Noua 2010.

 

 


 

Doua din cele patru sloturi dedicate cosplayerilor au fost deja repartizate, unul italiencei Giada Robin, cea mai cunoscuta cosplayerita din Italia.

 

 

Al doilea slot fiind dedicat mult mai cunoscutei Yaya Han, aceasta fiind probabil cel mai cunoscut nume de cosplayer pentru publicul mainstream datorita docu-seriei Heroes of Cosplay.

 

 

Pe latura de gaming a fost anuntat ca cei de la Riot Games se vor prezenta in forta avand o scena special dedicata numai jocului League of Legends in cadrul ESL Arena de acest an. Zona League of Legends va fi mult mai mare decat anult trecut, aceasta avand si o zona pentru free gaming cu 40 de calculatoare.

Organizatorii mai promit multe anunturi pe parcursul lunii aprilie si noi vom updata acest articol de fiecare daca cand este facut un anunt nou. Pentru mai multe detalii legate de conventie, precum si pentru bilete va rugam sa vizitati saitul oficial East European Comic Con 2014.

Related Posts

Blast from the Cosplay Past – Cage Cosplay, Astarohime si R&R Art Group – Interviuri de la Otaku 2015
Batman v Superman – Batman si Sulita Misterioasa
East European Comic Con 2015 – Interviu Alin Ivan, Vlady
East European Comic Con 2015 – Interviu Xenia Pamfil
East European Comic Con 2015 – Interviu Pillowzoid
East European Comic Con 2015 – Interviu Echipa Abatia, Abatia
East European Comic Con 2015 – Interviu Marian Coman, Tinerete Fara Batranete
Publicatii noi in banda desenata romaneasca la East European Comic Con 2015

Leave a comment

Loading Disqus Comments ...