East European Comic Con 2014 intre 9-11 mai

Perioada 9-11 mai 2014 urmeaza sa aiba o importanta foarte mare pentru comunitatea geek din Romania deoarece pe parcursul acelor trei zile se va desfasura East European Comic Con 2014.

Nu avem inca foarte multe detalii legate de editia acestui an, dar stim cateva lucruri.


In primul rand, organizatorii au ascultat feedback-ul de anul trecut – legat de spatiul limitat si de cozile de la intrare – si in 2014, East European Comic Con va avea loc in probabil cel mai cunoscut centru expozitional din tara: Romexpo.


Solutia pe care organizatorii au gasit-o problemelor de la editia precedenta legate de spatiu, a fost sa imparta atractiile si expozantii in trei sau patru hale de la Romexpo. Astfel, va exista o hala pentru gaming, una pentru expozanti, o hala va fi dedicata scenei principale si o sala de conferinta de minim 500 de locuri in care sa vor tine panel-urile.


Odata cu noua locatie se planuiesc si mult mai multe activitati si invitati, momentan invitatii principali confirmati fiind Jason Momoa (Game of Thrones, Conan the Barbarian, Bullet to the Head) si Sebastian Roche (Fringe, Supernatural, General Hospital), cu un al treilea urmand sa fie anuntat in viitorul foarte apropiat.


Pe langa acestia in schimb, la editia 2014 vor veni si artisti de banda desenata care lucreaza pentru DC, Marvel, Dark Horse sau Image Comics si se doreste sa se aduca si cativa producator de continut pe YouTube cunoscuti, atat din tara cat si din strainatate.


Pe langa toate acestea ne asteptam si la concursuri de AMV, Cosplay, Quiz precum si un concurs special dedicat editorilor de video despre care insa nu exista detalii deocamdata.


Toate ca toate, se preconizeaza o super-editie a East European Comic Con in 2014 asa ca sugestia noastra este sa va eliberati zilele in jurul intervalului 9-11 mai 2014, pentru ca aveti programul ocupat.


Pentru informatii la zi legate de East European Comic Con 2014 va invitam pe pagina de Facebook a evenimentului precum si pe saitul acestuia de unde puteti achizitiona bilete.


Pana la un update legat de aceast eveniment, va invitam sa priviti reportajul nostru de la East European Comic Con 2013.

Related Posts

Blast from the Cosplay Past – Cage Cosplay, Astarohime si R&R Art Group – Interviuri de la Otaku 2015
East European Comic Con 2015 – Interviu Alin Ivan, Vlady
East European Comic Con 2015 – Interviu Xenia Pamfil
East European Comic Con 2015 – Interviu Pillowzoid
East European Comic Con 2015 – Interviu Echipa Abatia, Abatia
East European Comic Con 2015 – Interviu Marian Coman, Tinerete Fara Batranete
Publicatii noi in banda desenata romaneasca la East European Comic Con 2015
Free Comic Book Day in Romania – 2 mai 2015

Leave a comment

Loading Disqus Comments ...