Dreamhack Bucharest 2015 – Intre 24 si 26 aprilie la Sala Polivalenta Bucuresti

dreamhack2015-jocuri-videoIntre 24 si 26 aprilie vi se pregateste ce-a de-a V-a editie a celui mai mare festival digital din Romania: DreamHack Bucharest 2015, la Sala Polivalenta din Bucuresti.

DreamHack Bucharest este ceva mai mult decat o mega-competitie internationala de jocuri video. In anul 2015, publicul trebuie sa se astepte la o serie de alte evenimente conexe, precum Cosplay Legends, DreamHack Arena, Cupa Liceelor, DreamHack Arcade, dar si zone speciale BYOC (Bring your own computer).

Totusi, partea leului la DreamHack Bucharest este rezervata competitiilor de jocuri video, iar editia de anul acesta va pregateste turnee atat de Counter Strike: Global Offensive (CS:GO), DOTA 2, League of Legends, Hearthstone, Minecraft, cat si jocuri pentru console.

Competitia este transmisa in direct, in mai multe limbi, atat la televizor, cat si prin intermediul platformelor de streaming online. Desigur, meciurile pot fi urmarite si de la fata locului din zonele special amenajate pentru spectatori.

DreamHack Bucharest este organizat in Romania de ComputerGames.ro, bucurandu-se de o crestere constanta in ceea ce priveste numarul de participanti si audienta, de la prima editie pana in prezent.

Pentru mai multe informatii legate de DreamHack Bucharest 2015, va putem indruma catre pagina oficiala de Facebook Dreamhack, precum si catre site-urile DreamHack si Computergames.ro.

dreamhack2015-cosplay

Related Posts

Blast from the Cosplay Past – Cage Cosplay, Astarohime si R&R Art Group – Interviuri de la Otaku 2015
Otaku 2015 Old vs New – 9-10 mai Universitatea Romano-Americana
Otaku 2014 Cosplay Showcase
Interviu – Big Man Tyrone la Otaku Festival 2014
Interviu Kamui si Yaya Han la East European Comic Con 2014
East European Comic Con 2014 – Reportaj GeekZone.ro
Otaku Festival 2014 – Reportaj GeekZone.ro
The Batman Chronicles

Leave a comment

Loading Disqus Comments ...