Cum a fost targul de carte SF si Fantasy Final Frontier 2015

Am ajuns destul de tarziu pe 29 martie la targul de carte SF si Fantasy organizat de bookblog.ro, Final Frontier, ajuns deja la a patra editie. Acest targ, unicat in Romania, a avut loc la etajul lui Nexus Gamers Club, loc numai bun de pozitionat standuri dedicate cartilor si benzilor desenate. La parter au avut loc discutii cu diversi autori din domeniu, targul fiind completat si de workshopuri si concursuri de fan fiction si desen.

 

DSCN1429

 

M-am bucurat sa vad locatia destul de plina, lucru pe care nu ma asteptam sa-l vad duminica. E bine de stiut ca exista interes pentru ramurile astea ale literaturii. Nemira, Millenium Books, Herg Benet, Art-Paladin, Crux si Tritonic au fost editurile prezente, dar si Event Art Tour cu a lor traducere la The Walking Dead, Geek Network cu noi lansari, Red Goblin, 101 figurine si Comics Shop.

Acestea fiind zise, cred ca pozele sunt cele mai concludente pentru a arata atmosfera locatiei. Eu m-am bucurat sa ma aflu din nou intr-un mediu social pe placul meu si sa aflu de noi lansari. Am pus mana pe inca un numar din AD-23 de la Pillowzoid, The Iron Gods: Wretched Hand of Justice de Helena Cade si Xiu and Papoi de Xenia Pamfil. Daca ati fost si voi, sper ca v-a placut. Daca nu, va invit sa nu ratati editiile viitoare, Final Frontier reusind sa adune intr-un mic local din centrul Bucurestiului persoane cu care sigur aveti interese comune. Voi reveni cu o parere asupra capturii mele de la Final Frontier in curand.

 

DSCN1447

 

 

DSCN1443

 

 

DSCN1434

 

 

DSCN1432

 

 

DSCN1440

 

 

 

DSCN1449

 

 

DSCN1453

 

 

 

 

 

Related Posts

Targul de carte SF & Fantasy Final Frontier vine pe 2-3 aprilie
Hunter Prey – Un SF indie care merita
Benzi desenate romanesti in iulie-august 2015 (Part 1)
Benzile desenate Marvel NOW! din Romania
Banda desenata romaneasca la Bucuresti ComicsFest 2015
East European Comic Con 2015 – Interviu Xenia Pamfil
East European Comic Con 2015 – Interviu Pillowzoid
East European Comic Con 2015 – Interviu Echipa Abatia, Abatia

Leave a comment

Loading Disqus Comments ...