Cele mai faine coperti de benzi desenate : )

Nu rareori mi s-a intamplat sa cumpar o banda desenata Ԥin impulsԬ doar pentru ca mi-a placut foarte mult arta copertei. Si nu cred ca sunt singura! O imagine faina, expresiva, poate insemna extrem de mult si te poate introduce in atmosfera extrem de bine. Si sa te faca sa scoti cativa lei din buzunar, simultan : ).

Asa ca m-am hotarat sa fac un topƩnca nu m-am hotarat cat sa fie : ) , cu unele coperte care mi-au atras atentia de-a lungul timpului.

Chiar te rog sa comentezi si sa ne spui care iti plac si tie!

Captain America #332

Captain America aka Steve Rogers renunta la fosta lui identitate deoarece nu mai vrea sa primeasca ordine de la Guvern, alegandu-si un nou nume si un costum negru ֠The Captain. Costumul sau este colorat sangeriuƯ imagine, zic eu iconica, a anului 1987.

Marvel Comics Presents #92

Una dintre ACELE coperti nebune, nebune ֠”Wolverine” ciopartit frumos siưersonajul pare nu foarteƦericit. Dar SIGUR are multi muschi prin hainele facute ferfenita. : )

Spawn 1

Imagine extrem de dinamica, atmosferica, pentru o banda desenata DARK siƣool. Da, stiu, cate englezisme, darŠSpawn arata ca o incrucisare intre Batman, Spider-Man, Dr Strange siƵn vis heavy metal! Prima editie, pe ErouPeBanda.ro!

Hai sa vezi toate alegerile pe ErouPeBanda.ro si, de asemenea, sa ne spui care sunt copertile TALE preferate si pe care ai vrea sa le vezi intr-un viitor top realizat de noi! : )

Related Posts

Review Revival: o gura de aer proaspat pentru genul zombie

Leave a comment

Loading Disqus Comments ...