Ce e de facut la DreamHack Bucharest 2015

Dreamhack-Bucharest-2015

Timp de trei zile, intre 24 si 26 aprilie, Capitala Romaniei urmeaza sa devina centrul universului sporturilor electronice datorita festivalului digital DreamHack Bucharest 2015, care a ajuns la a cincea editie.

Fanii sporturilor electronice vor avea ocazia sa se delecteze cu o multitudine de turnee de jocuri, la care vor participa echipe nationale si internationale.

PGL CS:GO Championship Series

In cadrul Championship Series, opt dintre cele mai bune echipe din lume se vor lupta pentru titlul de campioni. Turneul poate fi vizionat si pe canalul Twitch al PGL dar este mult mai interesant de urmarit de la fata locului.

PGL Spring Legends of the Rift

Sub egida Spring Legends of the Rift, DreamHakc Bucharest 2015 va aduna cele mai bune opt echipe de League of Legends din Romania.

Cupele Scolilor, Liceelor si Facultatilor

PGL organizeaza turnee de Minecraft, League of Legends si Hearthstone pentru elevi, liceeni si studenti, ale caror finale vor avea loc in cadrul DreamHack Bucharest 2015.

PGL Streaming Area

Cei mai apreciati YouTuberi din Romania vor putea face livestream-uri in cadrul PGL Streaming Arena. Printre numele care si-au confirmat prezenta sunt deja Creative Monkeyz, Lectura de la A la Z, Hatton games, Gannicus96 si R0ttby.

Cosplay Legends

Toti cosplayerii costumati au intrare gratuita la DreamHack Bucharest 2015 si pot participa la concursul de cosplay, Cosplay Legends. Castigatorul probei individuale va calatori in suedia, unde va reprezenta Romania la DreamHakc Summer in Jonkoping, intre 14 si 16 iunie.

PGL Arena

Cei care is achizitioneaza bilet cu acces la PGL Arena vor avea ocazia sa se inscrie in turnee 1v1 pentru League of Legends, Dota 2, Hearthstone, CS:GO si Minecraft.

BYOC (Bring Your Own Computer)

Zona BYOC este dedicata participantilor care cumpara un bilet special si au posibilitatea sa isi aduca propriul PC sau laptop pentru a se juca impreuna cu ceilalti participanti. Turnee vor fi organizate si in cadrul zonei BYOC.

PGL Arcade

Fanii de jocuri pe console se vor putea inscrie la mini-turnee de Street Fighter, Mortal Kombat si Fifa. Inscrierea pentru PGL Arcade este gratuita pentru toti participantii la DreamHack Bucharest 2015.

Biletele pentru DreamHack Bucharest 2015 sunt mai ieftine online – acestea beneficiaza de o reducere de 10 lei fata de pretul de vanzare la Sala Polivalenta – si se gasesc in magazinul online al ComputerGames.ro. Biletele pot fi achizitionate si prin intermediul bilete.ro si MyTicket.ro, sau in magazinele InMedio, Germanos, de la oficiile Postei Romane, magazinele Diverta, libraria Mihai Eminescu si magazinul Muzica.

Related Posts

Retrospectiva geek a anului 2014 – Gaming
DreamHack Bucuresti 2014 – 26-27 aprilie in Sala Polivalenta

Leave a comment

Loading Disqus Comments ...