Beware The Batman – Episodul 7: Family

Beware the Batman s-a intors dupa o pauza de doua saptamani cu episodul cu numarul 7: Family.
Un episod care ne aduce multe scene de actiune precum si mai multe revelatii.
Intriga ce parea ca se ingroasa in episodul precedent este concluzionata mai repede decat as fi facut-o eu, dar asta nu poate insemna – sper – ca sezonul are lucruri mult mai mari si mai importante pregatite pentru noi in continuare.
O referinta trecatoare dintr-un episod vechi reapare in acesta – si desi acest fapt ar putea fi trecut cu vedere este important de luat in considare, deoarece inseamna ca intreg sezonul este gandit in detaliu, si ca atare sa ne asteptam ca referinte trecatoare la diferite lucruri sau persoane sa-si faca aparitia mai tarziu.
In acest episod il vedem din nou pe Silver Monkey si avem si placerea de a o vedea pentru prima oara pe Lady Shiva – conducatoare Ligii Asasinilor – care utilizeaza Soultaker Sword-ul la adevarat-ai capacitate pentru prima oara, dand astfel startul unui nou arc de poveste.
Episodul ne completeaza si clarifica istoricul din spatele domnisoarei Yamashiro, si este prima ocazie in care aceasta si Batman actioneaza in echipa.
In concluzie, un episod bun si interesant, ma astept numai la lucruri bune din partea acestei serii.
A da, apropos de boala mea pentru Gotham-ul nepopulat, in acest episod este o scena in care apar cele mai multe masini de pana acum, deci progreseaza.
Stefan Eremia

Leave a comment

Loading Disqus Comments ...