Beware The Batman – Episodul 6: Toxic

In episodul 6 ne intalnim cu mai multe personaje din episoadele precedente si unele sunt doar mentionate, dar acest episod face foarte clar faptul ca seria nu se bazeaza pe povesti episodice asa ca ar fi ideal sa nu pierdem nici un episod, sau cel putin sa nu le vedem pe sarite.
Episodul este bine structurat si ni-l prezinta pe Metamorpho, un personaj pozitiv in universul benzilor desenate DC, in aceasta serie el fiind un om care este expus impotriva dorintei lui, unor substante experimentale de catre antagonistul clar al episodului – unul dintre personajele din episoadele precedente.
Intriga continua sa se ingroasa si sunt foarte curios in legatura cu ce urmeaza sa se intampla in viitorul sezonului deoarece s-ar parea ca se lucreaza la mai multe intrigi in paralel dar am slaba impresie ca toate vor converge la un moment dat pe acelasi fagas; ramane de vazut daca e ca mine sau nu.
In ceea ce priveste problema mea personala cu Gothamul nelocuit, ei bine in acest episod vedem chiar mai multe masini pe strada si chiar si niste cetateni, incredibil.
Stefan Eremia

Related Posts

Recenzie Justice League: Gods and Monsters
Noul trailer Batman v Superman: Dawn of Justice
Batman v Superman – Batman si Sulita Misterioasa
Vedeti noul Batman in actiune, precum si alte titluri de la DC post-Convergence
Batman v Superman: Dawn of Justice Official Teaser Trailer
Adaptari cinematografice ale benzilor desenate
Top 10 cupluri in comic books
5 benzi desenate actuale de urmarit. Part 2 – DC

Leave a comment

Loading Disqus Comments ...