Beware The Batman – Episodul 4: Safe

Cuvantul care descrie cel mai bine episodul ‘Safe’ din Beware the Batman este ‘actiune’.
In acest episod o vedem pe domnisoara Yamashiro de ce este capabila in cateva scene cand se lupta cu niste ninja, si nu doar ca interactioneaza direct cu Batman – ajutandu-l intr-un mod foarte activ – dar cei doi schimba cateva replici importante.
Pe langa asta avem parte de introducerea Ligii Asasinilor – din care domnisoara Yamashiro, sau Katana asa cum este adresata in acest episod, a facut parte – si a lui Silver Monkey, care par sa fie condusi de catre un personaj pe care nu-l vedem dar il auzim, si ii auzim si numele: Lady Shiva.
Imi pare bine sa raportez ca episoadele devin mai complexe, actiunea fiind separata pe mai multe nivele, si pe langa Yamashiro/Katana, in acest episod il vedem si pe Alfred in actiune.
Episodul il prezinta si pe Jason Burr, un om de stiinta implicat intr-un proiect stiintific care promite sa schimbe lumea – sunt sigur ca-l vom mai vedea si in episoade viitoare.
Am observat totusi ceva ciudat, Gotham-ul din Beware the Batman este straniu de gol, nimeni nu pare sa traiasca in orasul asta in afara de protagonistii si celelalte persoanje care apar in fiecare episod, sper sa repare asta pe viitor.
Oricum este doar o chestie minora, pe de alta parte imi place sa vad ca seria are simtul umorului, cateva replici amuzante pe ici pe colo si comportamentul personajelor facandu-ma sa surad de cateva ori.
Stefan Eremia

Related Posts

Recenzie Justice League: Gods and Monsters
Noul trailer Batman v Superman: Dawn of Justice
Batman v Superman – Batman si Sulita Misterioasa
Vedeti noul Batman in actiune, precum si alte titluri de la DC post-Convergence
Batman v Superman: Dawn of Justice Official Teaser Trailer
Adaptari cinematografice ale benzilor desenate
Top 10 cupluri in comic books
5 benzi desenate actuale de urmarit. Part 2 – DC

Leave a comment

Loading Disqus Comments ...