Beware The Batman – Episodul 3: Tests

Episodul 3: Tests pare sa ridice stacheta plasata de episodul precedent si creeaza un standard mai ridicat pentru Beware the Batman – un lucru foarte placut de vazut.
 
In acest episod dialogul este chiar natural, Alfred are o replica haioasa si personajele par ca-si intra pe un fagas al lor. Inca nu sunt definitivate, dar se vad mai clar directiile pe care acestea se indreapta.
 
In episodul acesta ne este prezentat un antagonist nou – Anarky – care arata cam ciudat in stil CG datorita faptului ca este aproape complet gri, dar asta nu ii diminueaza cu nimic amenintarea, acesta punandu-i niste probleme serioase lui Batman.
 
In acest episod Anarky ne apare ca fiind un soi de Riddler – in ceea ce-i priveste fixatia pe o tematica, anarhia si lupta acestuia cu ordinea reprezentata in mintea sa de catre Batman – dar mai capabil la capitolul fizic, acesta luandu-se la bataie cu Batman pe termeni destul de egali.
 
El este asistat in acest episod de catre Daedalus si Junkyard Dog, doua personaje care nu vor fi cunoscute de catre majoritatea fanilor Batman dar care exista – chiar si daca doar in trecere – undeva prin universul acestuia.
 
Testele la care se refera titlul episodul au de a face cu testele prin care trebuie sa treaca Tatsu Yamashiro pentru ca intr-un tarziu, evident, aceasta sa devina ajutorul lui Batman pe teren.
 
Din cate-am inteles Anarky va fi antagonistul principal in serialul Beware the Batman si din ce-am vazut in episodul acesta, e posibil sa fie o alegere foarte intersanta pentru viitorul seriei.
 
Stefan Eremia

Related Posts

Recenzie Justice League: Gods and Monsters
Noul trailer Batman v Superman: Dawn of Justice
Batman v Superman – Batman si Sulita Misterioasa
Vedeti noul Batman in actiune, precum si alte titluri de la DC post-Convergence
Batman v Superman: Dawn of Justice Official Teaser Trailer
Adaptari cinematografice ale benzilor desenate
Top 10 cupluri in comic books
5 benzi desenate actuale de urmarit. Part 2 – DC

Leave a comment

Loading Disqus Comments ...