Beware The Batman – Episodul 2: Secrets

Trebuie sa mentionez ca episodul incepe cu o portiune de "Din episodul anterior" ceea ce ma face sa cred ca acest serial va contine povesti si intrigi care se vor clarifica pe parcursul sezonului, iata inca un punct in care se diferentiaza de celelate serii Batman.
 
Episodul doi suprinde pe mai multe nivele, unul fiind villain-ul acestui episod – Magpie, altul fiind ca dialogul este mult mai fluid si mai natural si mai ales prin faptul ca Batman in cele din urma are ocazia sa faca ce face cel mai bine – sa fie un detectiv.
 
Sunt mai multe scene in film in care vedem semne ale antrenamentului sau care ii da voie sa citeasca gesturi precum si atentia pentru detalii care ii da voie sa puna cap la cap elemente diferite – asa cum sta bine celui mai bun detectiv din lume…dupa Sherlock Holmes desigur.
 
Magpie este o alegere interesanta ca villain – pastrand linia primului episod la acest capitol – deoarece personajul in universul benzilor desenate nu se numara printre villainii lui Batman, prima sa aparitie fiind intr-o revista cu Superman; totusi are reputatia de a fi primul antagonist care a fost capturat de Superman si Batman lucrand in echipa. Trebuie sa mentionez ca are un costum cam foarte sexy si regizorul are grija sa ne-arate asta in ciuda stilului de ilustratie CG care nu prea arata detalii, dar cu siguranta este foarte strans e corp si lucios, este doar foarte usor kinky.
 
Apropos de regie, deloc rea, si coregrafia de lupta este buna. 
 
In acest episod apare si Locotenentul Gordon mai mult, si vedem cum se pun bazele viitoarei relatii dintre acesta si Batman, fiica sa, Barbara Gordon aparand si ea.
 
Una peste alta, un episod doi mult mai bun decat primul, mult mai slefuit din toate punctele de vedere – cu exceptia stilului CG care nu cred ca se va schimba pe parcursul sezonului cel putin – serialul promite.
 
Stefan Eremia

Related Posts

Recenzie Justice League: Gods and Monsters
Noul trailer Batman v Superman: Dawn of Justice
Batman v Superman – Batman si Sulita Misterioasa
Vedeti noul Batman in actiune, precum si alte titluri de la DC post-Convergence
Batman v Superman: Dawn of Justice Official Teaser Trailer
Adaptari cinematografice ale benzilor desenate
Top 10 cupluri in comic books
5 benzi desenate actuale de urmarit. Part 2 – DC

Leave a comment

Loading Disqus Comments ...