Beware The Batman – Episoadele 10 si 11


Episodul 10 din Beware the Batman – Sacrifice – aduce impreuna doi antagonisti care promit sa fie importanti pentru aceasta serie, Anarky si Lady Shiva. Anarky fura un pachet foarte important de la Liga Asasinilor si o santajeaza pe Lady Shiva sa-l ajute in schimbul acestuia.


Anarky o trimite intr-o instalatie de cercetarea a bolilor sa fure o substanta cu numele de Calibosix, o toxina mutagenica foarte potenta care aduce in efecte cu o substanta similara cu numele de TITAN din seria de jocuri Arkham.


Scenele de actiune bine coregrafiate si fluide, cu care m-a obisnuit seria pana acum nu lipsesc, dar din pacate o portiune destul de mare din episod este foarte inceata in timpul in care Batman hackuieste usile din istalatie pentru ca el, Katana si Lady Shiva sa poate scapa pana aceasta explodeaza si pana sa-i prinda doi asasini ai ligii care au fost expusi toxinei.


In acest episodul vedem mai bine ca Anarky este un antagonist capabil, intr-o oarecare masura similar cu Joker-ul dar din moment ce acesta are un cu totul altul raison-d'etre decat Joker-ul, tin sa spun ca-l gasesc mai interesant deoarece ca nu stiu in ce directie se va duce si vreau sa fiu surprins, deoarece Anarky pare sa ca se tine de cuvant returnand pachetul Shivei.


Episodul se termina cu reveal-ul continutului pachetului in posesia lui Lady Shiva, acesta fiind un Ra's al Ghul in staza.


Episodul 11 – Instinct – este unul in care se continua dezvoltarea relatiei dintre Batman si Katana, Professor Pyg si Mr. Toad intorcandu-se sa comita o serie de crime legate de tematica lor ecologica, plasand cativa indivizi in niste capcane mortale care aduc putin cu serialul Batman din 1966.


Episodul in sine nu se remarca prin nimic altceva, in afara de finalul acestuia unde se adevereste o presupunere a mea in legatura cu Jason Burr si imi intareste ideea ca intreaga intriga a acestei serii va avea legatura cu Ion Cortex-ul.


Si cam aici se termina povestea lui Beware the Batman, cel putin pentru 2013, seria fiind intrerupta din motive inca necunoscute, internetul speculeaza multe, ca de obicei, dar ce este clar este ca animatiile DC au avut mereu o viata grea pe Cartoon Network. Totusi se pare ca seria este programata sa re-inceapa din 11 ianuarie 2014, ramane de vazut daca se va intampla asta, pentru ca eu chiar as vrea sa vad cum se termina macar acest sezon.

Related Posts

Recenzie Justice League: Gods and Monsters
Noul trailer Batman v Superman: Dawn of Justice
Batman v Superman – Batman si Sulita Misterioasa
Vedeti noul Batman in actiune, precum si alte titluri de la DC post-Convergence
Batman v Superman: Dawn of Justice Official Teaser Trailer
Adaptari cinematografice ale benzilor desenate
Top 10 cupluri in comic books
5 benzi desenate actuale de urmarit. Part 2 – DC

Leave a comment

Loading Disqus Comments ...