Batman v Superman: Dawn of Justice Official Teaser Trailer

Trailerul pentru Batman v Superman: Dawn of Justice a apart deja de ieri pe internet dar acela era o versiune inregistrata cu o camera de telefon si nu foarte calitativ.

Asta nu a oprit deloc Internetul sa priveasca si sa share-uiasca acel leak si sa inceapa discutiile, majoritatea dintre ele fiind de la foarte pozitive si entuziasmate in sus.

Acum avem varianta oficiala a primului trailer Batman v Superman: Dawn of Justice si este mai mult un teaser pentru filmul care urmeaza sa fie lansat abia in 2016.

Vedem cel putin cateva lucruri interesante si auzim lucruri foarte interesante. Teaserul prezinta atmosfera de dupa evenimentele din Man of Steel, populatia generala avand o reactie destul de impartita legata de aparitia unei entitati cu puterea unui zeu. Parerile le auzim prin intermediul mai multor voci care par sa fie o trimitere perfecta la banda desenata din care se inspira acest film, The Dark Knight Returns de Frank Miller.

Auzim si un mic discurs de-al lui Alfred, cel mai probabil indreptat inspre Bruce si trebuie sa recunoastem ca alegerea lui Jeremy Irons pentru rol este extrem de buna, cel putin in ceea ce priveste vocea si intonatia.

Pe langa acestea auzim si vocea lui Batfleck, un subiect destul de discutat de la trilogia lui Nolan incoace si mai bine zis de la alegerea facuta de Christian Bale legata de vocea lui Batman. Ce-i drept, in trailer vocea este putin robotizata, poate pentru ca acesta este in power armor dar suna foarte-foarte bine si ce ii spune Batman lui Superman suna si mai bine.

Related Posts

Recenzie Justice League: Gods and Monsters
Noul trailer Batman v Superman: Dawn of Justice
Batman v Superman – Batman si Sulita Misterioasa
Vedeti noul Batman in actiune, precum si alte titluri de la DC post-Convergence
Adaptari cinematografice ale benzilor desenate
Seriale geek de urmarit in 2015 – a doua parte
Top 10 cupluri in comic books
5 benzi desenate actuale de urmarit. Part 2 – DC

Leave a comment

Loading Disqus Comments ...