Arrow 207 – State vs. Queen

A venit si aceasta joi cu tolba plina de arcuri, surprize si spoilere. Noul episod Arrow, intitulat œtate vs. QueenԠa oferit cele mai putine sperante fanilor, cu un promo despre Count Vertigo si numele episodului ce are referire la procesul din familia Queen. Eram cu totii pregatiti sa vedem cum Moira este in sfarsit condamnata intr-un ritm foarte lent, insa episodul a fost cu mult peste medie!

Count Vertigo are o prezenta mai impunatoare ca oricand, cu planul sau diabolic de a infecta cati mai multi oameni nestiutori cu drogul ce ii poarta numele. Desi acest personaj si-a gasit finalul la arcul lui Oliver, cred ca va fi tinut minte pestru scena cand apare la televizor care a semanat foarte mult cu cea a lui Joker din The Dark Knight.

Tot in povestea cu Count Vertigo il vedem iarasi pe Brother Blood cum are in final succes cu serul pentru un super soldat. Presupun ca acesti soldati vor aparea in episodul urmator, cel mai asteptat episod, din puctul meu de vedere.

Povestea lui Moira se infiripa un pic cu cea a lui Count Vertigo si astfel devina mai palpitanta decat s-ar fi asteptat oricine. Mai mult de atat, sentinta ei a fost complet neasteptata. Bine, exagerez, dar tot imi sopteam Ŷinovata, da sa fie vinovataԮ

Dupa cum stiti, am spus in toate recenziile de pana acum ca personajul Moira este complet inutil, cu Malcom Merlin mort… E pai… Da, cel mai mare antagonist de pana acum din Arrow s-a intors intr-un mare mod. Sunt destul de sigur ca a facut o referire la o Groapa Lazarus, practic a inviat din morti in aceeasisaptamana cu aniversarea de 50 de ani de Doctor Who, facand(voit, sper) o referire la Captain Jack Harkness si ne-a oferit o informatie incerdibila, cea ca Thea este defapt fiica lui.

Inapoi pe insula protagonistii afla locatia submarinului cu serul pentru super soldati, si ne dam seama ca acel ser ii va fi administrat lui Slade. Aceasta substanta ii va oferi forta pe care o detine Death Stroke, dar de asemenea este clar ca ceva rau se va intampla intre Oliver si Slade, ceva ce va duce la dusmania dintre Green Arrow si Death Stroke.

Acest episod a fost complet neasteptat de bun, a avut cel mai surprinzator final si pot spune fara ezitare ca este episodul meu preferat de pana acum, dar avand in vedere ca Barry Allen isi va face debutul in urmatorul episod, acesta ar trebui sa primeasca locul intai.

http://youtu.be/bwR5isGFLZA

Pareri din tolba:

-Mi-a placut foarte mult scena emotionanta dintre Roy si Thea. De asemenea, a fost interesant sa il vad pe Roy intr-un rol de erou normal intr-un serial cu super eroi.

-Malcom Merlin s-a intors. De ce? Avem multi alti antagonisti pregatiti de actiune, cum ar fi Brother Blood, Suicide Squad si H.I.V.E.

-Rolul lui Laurel a fost mai credibil ca niciodata, cu mai multe scene, printre care una cu Moira si una cu Oliver.

-Per total, povestea lui Felicity cred ca ar fi fost mai interesanta daca ar fi fost infectata de catre Count Vertigo cu serul sau.

-In urmatorul episod il vom vedea pe Barry Allen cu viteza si glumele ce l-au facut unu din cei mai cunoscuti supereroi! Nu mai am rabdare!

-Spoilerul zilei: Ni s-a pregatit un nou antagonist, Nyssa Al Ghul, ca si fata lui Raӳ Al Ghul. Acest rol va fi jucat de Katrina Law si isi va avea debutul in a doua parte a acestui sezon. Deci, cand se facea referire la copilul lui Raӳ Al Ghul nu era vorba de Thalia, deci putem uita de ea. Cel putin pentru moment…

Atat pentru aceasta data, va urez o zisuper!

Leave a comment

Loading Disqus Comments ...