Arrow 206 – Keep Your Enemies Closer

A venit si aceasta joi cu tolba plina de arcuri, surprize si spoilere. Noul episod Arrow, intitulat ĠKeep Your Enemies CloserԠsi-a facut prezenta, delectand toti spectatorii cu o abordare diferita si locatii noi. Fiind primul episod de la cel cu numarul 5 Ōeague of AssassinsԬ care a ridicat cu mult stafeta, nu am avut mari sperante pentru acest episod, insa am fost placut surprins.

In acest episod eroul principal este Diggle, care este fortat de trecut sa ajunga in Rusia pentru a-si salva fosta nevasta. A fost, putin zis intesant sa il vedem pe Diggle in rolul protagonistului, intre timp ce Oliver era ajutorul. Dupa cum a spus si Oliver, Ŏow you know how it feelsԮ Am adorat sa mai invat despre Diggle si sa vad ce forta de caracter are si limitele la care s-ar duce pentru cei dragi.

Povestea secundara din calatoria eroilor nostrii ne prezinta cum ajung Oliver si Isabel sa se culce impreuna. Aceasta mi se pare ca nu s-ar potrivi de nici un fel cu personajul Isabel. Mai intai spune cat de greu e sa fi femeie in domeniul afacerilor, dupa aceea se culca cu partenerul. Ceva lipseste aici si sunt sigur ca vom afla ce in cateva episoade. Felicity prezinta un pic de gelozie, iar Oliver ii marturiseste ca nu poate avea o relatie cu o persoana la care tine.

Pe langa intamplarile din Rusia, avem o mica drama inutila intre Roy si Thea, precum si o aparitie la fel de inutilaa lui Moira. Roy mai apare intr-o scena la inceput de episod, in care il vedem impreuna cu The Hood…amm…Arrow…The Archer…nici nu mai stiu cum sa ii spun…ar trebui sa clarifice aceasta situatie. Oricum, mi-a placut sa ii vad pe cei doi impreuna, si voi tot astepta ca Roy sa ridice un arc si o sageata.

In trecut aflam ca Ivo cauta un ser cu care poate crea super-soldati, deci avem confirmarea ca este serul care, dupa niste modificari, va fi veninul folosit de Bane. Mai aflam ca Sara il insala pe Oliver, insa era previzibil acest lucru.

Iarasi avem niste aparitii noi, precum si unele mai vechi. Diggle se trezeste intr-o celula din A.R.G.U.S., unde afla de fosta nevasta de la Amanda Waller. Sunt foarte curios ce rol va avea A.R.G.U.S. in acest serial. Il revedem pe Deadshot, mai vulnerabil ca alte dati, dar este o cale buna de a ne aminti de Suicidal Squad. Spre final Diggle afla de la Deadshot ca H.I.V.E. este in spatele asasinarii fratelui sau.

Pareri din tolba:

-Imi pare rau pt Felicity, fiind printre personajele mele preferate, dar nu cred ca Oliver si cu ea vor deveni un cuplu.

-Moira devine din ce in ce mai irelevanta! Presupun ca inca nu i-a expirat contractul lui Susanna Thompson, pentru ca altfel nu inteleg ce se intampla…

-Cine naiba foloseste BING pentru a cauta organizatii teroriste secrete?? Si de unde a stiut Diggle ca H.I.V.E. este un acronim?? Deadshot nu a specificat asta…

-Cand Oliver si Felicity erau in baza secreta, sa uitau la ultimul protest de la acceleratorul de particule S.T.A.R. labs. Inca putin, Barry Allen, inca putin.

-Exelenta scena in care Amanda Waller isi face aparitia, spunand ca viata secreta a lui Oliver nu e chiar atat de secreta. Bravo pentru asta!

-Spoilerul zilei: Acum H.I.V.E. pare sa fie marele rau al acestui sezon, insa tot ce se intampla de cateva episoade pare sa o aibe pe Talia Al Ghul la mijloc. Asa ca, mai ales dupa scena cu sex din acest episod, preconizez ca Isabel este Talia, si se intampla iar povestea din The Dark Knight Rises.

Atat pentru aceasta data, va urez o zi super!

Leave a comment

Loading Disqus Comments ...