Arrow 205 “League of Assassins”

A venit ziua de joi cu tolba plina de arcuri, surprize si spoilere. Noulepisod Arrow, intitulat ļstrong>League of AssassinsԠsi-a facut prezenta pe internet si a surprins pe toti cei care nu au cautat spoilere in prealabil.

Ne sunt prezentate trei personaje negative de aceasta data. Al-Owal, personajul din poza este marele rau in acest episod, fiind trimis de Liga Asasinilor dupa Sara, despre care aflam ca a fost de asemenea membra a acesteia.

Al doilea personaj nou este Talia Al Ghul, persoana care l-a trimis pe Al-Owal. Numele ei nu este spus, dar se face referire la ţopilul lui Raӳ Al GhulԮ Al treilea si ultimul personaj negativ din acest episod este Doctor Ivo, fiind prezentat ca pseudo salvatorul lui Sara. Pe acesta l-am mirosit inca de la episodul anteriror. Inca de la ultima scena din episodul 4, in care Brother Blood injecteaza acel ser verde m-am gandit la Ivo si de asemenea la serul lui Scarecrow din Batman Begins, Ŵhe fear serumԮ Inca nu stim daca acest ser este un prototip pt serul lui Scarecrow(in spatele caruia tot Liga Asasinilor era), veninul lui Bane, sau complet altceva. Stim totusi ca nu-i a buna.

In rest ne-a fost prezentat un pic din trecutul lui Sara, precum si momentul emotionant cand se dezvaluie tatalui ei. Facand abstractie de bataliile interesante, momentul meu preferat din acest episod este cand Sara pronunta cuvantul ţanaryԮ Problemele familiei Queen continua cu procesul fara de sfarsit al lui Moira, relatia mama-copii fiind din ce in ce mai buna, insa prea putin din Thea in acest episod. De asemenea, presupun ca in episodul anterior Roy si Sin au avut un rol atat de important astfel incat sa nu aibe nimeni probleme cu absenta lor in urmatoarele episoade.

Spre final Sara pleaca, facandu-l pe tatal ei sa inteleaga de ce trebuie sa ramana secret faptul ca ea este in viata, desi sigur va reveni curand, fiind o parte cruciala a acestui sezon, cel putin. Oliver si Diggel termina episodul cu o vorba la un pahar de vodka, scena facand apropo la urmatorul episod, unde eroii nostri ajung in Moscova.

http://youtu.be/Sq6FYQ8Rr-k

Pareri din Tolba:

– De ce se mai continua cu povestea lui Moira Queen? Era un personaj important in sezonul trecut, dar atata timp cat Malcom Merlyn ramane mort, ea nu mai are nici un rost.

-Thea sta cu majoritatea timpului acasa la Roy, dar casa lui a fost distrusa alaturi de restul celor din Ŵhe GladesԮ De unde si-a permis el o locuinta in care sa ii convina lui Thea sa stea? Vechea lui locuinta era cat debaraua ei…

-Ar trebui sa se termine macar jumatate din episoade cu Oliver si Diggle vorbind pur si simplu. Cu sau fara vodka, m-a lasat cu un sentiment placut.

– Quentin Lance a putut sa faca instant legatura Sara->Felicity->The Hood-> ea este tipa mascata, dar nu a facut legatura cu Oliver.

-Poate gresesc, dar cred ca ceva sumbru o asteapta pe Thea la sfarsit de sezon, ceva ce il va face pe Roy sa isi acume pseudonimul de Speedy(porecla lui Oliver pentru Thea/ primul pseudonim al lui Red Arrow) si pe Oliver sa il ia pe Roy sub aripa.

-Spoilerul zilei: Personajul meu preferat din universul DC o sa apara in serial! Da, vorbesc despre Barry Allen a.k.a. The Flash, careisi va face prezenta pe ecranele mici in data de 4 decembrie in episodul 8, “The Scientist”.

Atat pentru aceasta data, va urez o zisuper!

Leave a comment

Loading Disqus Comments ...