Agents of S.H.I.E.L.D. – pe ultima suta de metri

De ce abia astepti Agents of S.H.I.E.L.D.? Raspunsurile sunt multe si variate, incepand de la faptul ca e un serial cu super-eroi, ca intr-un fel continua saga Avengers and least but not last ca sa aflam cum si-a camuflat Phil Coulson moartea. Adica, l-am vazut cu totii dandu-si ultima suflare, ucis de Loki, si cu toate astea, nu numai ca respira si e bine dar are puterea sa conduca o echipa si de ce nu, sa fie un fel de Nick Fury mai mic.

Revenind la echipa, Agents of S.H.I.E.L.D. ne propune eroi noi: Melinda May ֠pilot si soldat, torturata de nemilosii demoni ai trecutului, Grant Ward ֠misterios si antisocial, Skye ֠omul obisnuit care are o revelatie atunci cand isi da seama ca super-eroii, zeii si cotropitorii extraterestrii de lumi chiar exista, Leo Fitz si Jemma Simmons ֠construiti pe acelasi pattern, geek si pasionati de arme.

Desigur, in mintea oricarui fan Avengers sau Marvel in general, apare absolut natural intrebarea: oare vom avea ocazia sa vedem in serial un erou clasic? Nu vorbim de rol episodic, ah, nu speram asa de sus, dar macar un cameo. Raspunsul ni-l da chiar Marvel: itӳ classified! :) Si poate ca e mai bine asa. Fierbem in suc propriu de nerabdare si entuziasm.

Nu stiu povestea decat in linii foarte mari: o echipa exceptionala intervine in situatii la fel de exceptionale, pentru ca muritorii de rand sa isi continue existenta linistiti.

Cum arata trailerul? Ei bine, arata bine, exploziv, entertaining si de ce nu misterios. Totusi, ce s-a intamplat cu Coulson? Pe mine inca ma seaca asta. A da, si oare o s-o cunoasteam de tipa cu violoncelul pe care a mentionat-o Pepper?

Itӳ gonna be awesome, just awesome! :)

Trailer:

BONUS: Ce aflam de la Marvel despre Agents of S.H.I.E.L.D.:

http://marvel.com/news/story/21211/watch_the_premiere_episode_of_marvels_agents_of_shield_declassified

Related Posts

Despre Deadpool (nu ala cu Clint Eastwood)
Este Jessica Jones mai bun decat Daredevil?
Benzile desenate Marvel NOW! din Romania
Ce castiga intre un Lightsaber si Adamantiu
Adaptari cinematografice ale benzilor desenate
Seriale geek de urmarit in 2015 – prima parte
Filme geek de urmarit in 2015 – a doua parte
5 benzi desenate actuale de urmarit. Part 1 – Marvel

Leave a comment

Loading Disqus Comments ...